Trygt ægteskabeligt samliv

- Op til en times personlig juridisk rådgivning hjemme hos jer - eller pr. telefon - hvor vi især snakker om, hvad der skal til for at I kan få udbygget det juridiske sikkerhedsnet, der automatisk følger med et ægteskab, så det passer til netop jeres ønsker og behov.
Hvis I endnu ikke er gift, snakker vi om, hvordan I får skræddersyet nøjagtigt det juridiske sikkerhedsnet, som I ønsker under jeres forhold.
- Udformning af de juridiske dokumenter, der skal til for at få opfyldt jeres ønsker og behov, og det vil især være dokumenter som et testamente, en ægtepagt og måske en generalfuldmagt.
Da ægtepagter fra den 18. marts 2011 skal tinglyses digitalt, beregner JuraEksperten sig et ekstra honorar på 1.000 kr. inkl. moms, såfremt JuraEksperten skal sørge for tinglysningsfuldmagter og gennemføre den digitale tinglysning af en ægtepagt.

Pris: 4.400 kr. inklusiv moms. 

Ønsker I at få en juridisk gennemgang af jeres retsstilling, uden der oprettes dokumenter, kommer I udelukkende til at betale for et juridisk serviceeftersyn af jeres ægteskab.

Pris (uden dokumenter): 2.000 kr. inklusiv moms samt kørsel til og fra jeres adresse.

designet af webdesigner.dk